Simona Pop, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, va deveni cetățean de onoare al municipiului Satu Mare

Spadasina Simona Pop, originară din Satu Mare și membră a echipei de spadă a României care a fost medialiată cu aur la Olimpiada de la Rio de Janeiro,  va fi distinsă cu titlul de cetățean de onoare al municipiului Satu Mare. Propunerea a fost înaintată de primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor și aprobată în unanimitate de consilierii locali în ședința extraordinară de vineri, 19 august.

DSC04118Membrii Consiliului Local au aprobat în unanimitate propunerea primarului Kereskenyi Gabor. Acesta a precizat în cadrul ședinței că pentru municipiul Satu Mare este o realizare deosebită medalia de aur obținută de Simona Pop. Pe această cale a transmis felicitările sale atât sportivei, cât și antrenorului Csiszar Francisc, pentru aportul deosebit în obținerea acestei medalie de aur.

simona popSimonei Pop îi va fi înmânat titlul de cetățean de onoare al municipiului Satu Mare în cadrul unei ceremonii care va fi organizată special cu această ocazie spre sfârșitul lunii august, după întoarcerea în România a sportivei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 19 august 2016. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.