Ședința publică pentru tragerea la sorți a componenței comisiilor din centrele de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2016

isj-sm-2-1-350x263În conformitate cu Ordinul ministrului educației naționale nr. 5080/31.08.2015 privind organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat național – 2016, art. 8 (2), vă invităm să participați la ședința publică, organizată în Sala Multimedia a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, duminică 21 august 2016, începând cu ora 10.30, pentru tragerea la sorți a vicepreședinților și a cadrelor didactice care vor face parte din comisiile din centrele de examen și de evaluare a examenului de bacalaureat sesiunea august-septembrie 2016, desemnând un reprezentant.

Tragerea la sorți se va efectua din lista alcătuită pe baza propunerilor transmise de unitățile de învățământ și validată de Comisia Județeană de Bacalaureat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 19, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.