Deciziile luate de Comisia de Siguranță a Circulației din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare din 22 august

Comisia de Siguranţă a Circulaţiei din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare, întrunită în data de 22 august 2016 a hotărât următoarele:

big_picture_017Mutarea stației de autobuz de pe str. Ștefan cel Mare (zona bisericii Zárda) pe perioada lucrărilor de reabilitare și extindere a clădirii Zárda pentru amenajarea centrului „Fericitul Scheffler Janos” din municipiul Satu Mare. S-a hotărât desființarea stației de autobuz de pe str. Ștefan cel Mare din fața bisericii Zárda, pentru cursele regulate locale iar pentru cursele regulate județene punctul de îmbarcare al călătorilor se va face de pe str. Martirilor Deportați intersecție cu str. M. Kogălniceanu.

Solomayer Sándor, în calitate de paroh al Bisericii Sfântul Ioan Apostol și Evanghelist din Satu Mare (str. Wolfenbuttel nr.40), a solicitat amplasarea de jardiniere din beton pe trotuarul din fața bisericii pentru a împiedica parcarea pe trotuar a autovehiculelor, primind aviz favorabil. Se vor monta stâlpișori pe trotuarul din fața bisercii pentru a împiedica parcarea autovehiculelor pe trotuar.

Rudolf Fátyol, director al Filarmonicii de Stat „Dinu Lipatti”, a venit cu rugămintea găsirii unei soluții privind intrarea mașinilor angajațiilor în Pasajul Ruha István (anexat tabel cu numerele de înmatricularea a autovehiculelor angajaților). Parcarea de lângă instituție va fi semnalizată ca fiind destinată autovehiculelor acesteia în limita locurilor.

Mihai Găman, în calitate de primar al comunei Dorolț, a venit cu rugămintea în numele locuitorilor comunei, ca autobuzele care efectuează curse către Comuna Dorolț șă poată opri în stația de autobus de pe str. Martirilor Deportați colt cu str. Ham Janos. Se va înființa ca punct de îmbarcare pentru curse regulate județene, o stație pe str. Martirilor Deportați intersecție cu str. M. Kogălniceanu.

Diana Angyal, în numele unui număr mare de locuitori ai zonei de blocuri C3, C5, C7, C9, C11, C13, C15, C17, C19, C21, C23, C25, C27, C29 de pe str. Traian Vuia (Cap Pod Decebal), a solicitat interzicerea autovehiculelor de mare tonaj în interiorul cartierului. Astfel se va institui restricția de tonaj de 3,5 tone la intrarea în cartier.

Analiză privind intersecția Drum Botiz – Calea Odoreului în persepectiva funcționării ca sens giratoriu.

Montarea de stâlpi la stația Petrom de pe str. Botizului pentru a împiedica parcarea autovehiculelor de mare tonaj pe trotuar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 25, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.