Centrul orașului Negrești-Oaș, neîncăpător la concertele oferite duminică de Ruby și Holograf

Mii de negreșteni au participat duminică seara la concertele oferite de Ruby și Holograf pe scena Festivalului Zestrea Oașului, centrul orașului Negrești-Oaș fiind neîncăpător.

Concert-Holograf-la-Zestrea-Oasului1Îndrăgita interpretă Ruby a urcat prima pe scenă fiind primită cu îndelungi aplauze de tinerii fani, care au cântat împreună cu ea hiturile verii.

Concert-Ruby-in-negresti-Oas

Concert-Holograf-la-Zestrea-Oasului8

Concert-Ruby-in-negresti-Oas-1

Concert-Holograf-la-Zestrea-Oasului2Spre miezul nopții, trupa Holograf a adus publicul în extaz răspunzând pozitiv la bisurile cerute intens de negreșteni, dar și de fanii veniți special din Satu Mare și împrejurimi.

Festivalul Zestrea Oașului s-a încheiat duminică, 21 august 2016, cu un spectaculos foc de artificii, care a durat aproximativ 20 de minute. De pe scena Festivalului, primarul Aurelia Fedorca împreună cu moderatorul Victor Constantinovici au făcut numărătoarea inversă pentru spectaculosul foc de artificii.

Artificii-la-Zestrea-Oasului-2Aurelia Fedorca le-a mulțumit negreștenilor pentru că au venit în număr mare la manifestările organizate în cadrul Festivalului Zestrea Oașului și le-a dat întâlnire pentru anul viitor în același loc.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 august 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.