A condus autoutilitara cu permis de conducere necorespunzător categoriei vehiculului

politistLa data de 25.08.2016, ora 12.50, polițiștii rutieri în echipă cu cei de ordine publică din Tășnad, aflați în controlul traficului rutier împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare, au identificat în trafic pe DN 1 F, în localitatea Sărăuad, un conducător auto de 29 de ani din localitatea Ulciug, județul Sălaj, care la controlul documentelor a prezentat un permis de conducere categoria B, deși ansamblul de vehicule pe care îl conducea, respectiv o autoutilitară cu semiremorcă, depășea, conform certificatelor de înmatriculare, masa totală admisă categoriei de permis deținut.

În acest context, a fost întocmit un dosar penal în care conducătorul auto este cercetat pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu permis de conducere necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 26, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.