Patru tineri din Socond, reținuți pentru 24 de ore de către polițiști și depuși în arestul Poliției Județene

În data de 29.08.2016, la ora 03:37, printr-un apel telefonic la 112, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat de către un bărbat de 47 de ani din localitatea Giorocuta, comuna Supur, despre faptul că a fost victima unei tâlhării.

arestat-catuseÎn scurt timp, polițiștii Secției Rurale Tășnad ajunși la fața locului, au stabilit că cele sesizate se confirmă, consatând faptul că patru persoane necunoscute ar fi intrat în locuința reclamantului, în care se mai afla fiica acestuia de 18 ani și prin amenințări cu acte de violență, le-ar fi solicitat celor doi să le predea o anumită sumă de bani.

Sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, polițiștii Secției Rurale Tășnad, beneficiind în activitățile de investigare de sprijinul colegilor de la Secția Rurală Beltiug dar și de polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au reușit în cursul zilei de ieri identificarea și prinderea celor patru bănuiți de comiterea faptei, respectiv patru tineri de 18, 23, 24 și 25 de ani, toți din comuna Socond.

În sarcina acestora s-a stabilit că în noaptea de 29 spre 30.08.2016, în jurul orei 03.30, ar fi pătruns în locuința părților vătămate, pe ușa de acces aflată deschisă, unde prin amenințare cu un box (rozetă) si a unui topor, le-ar fi cerut suma de 250 euro. Sub presiunea amenințării, bărbatul victimă s-a conformat și le-a înmânat agresorilor suma solicitată.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată cu cei patru tineri în stare de reținere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 august 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.