Primăria Municipiului Satu Mare transmite condoleanțe familiei fostei angajate a instituției, Helga Neacșu

Suntem șocați și profund îndurerați de vestea tristă care îndoliază Primăria Municipiului Satu Mare. Nu există cuvinte care să exprime regretul nemărginit pentru faptul că trebuie să ne despărțim fulgerător de cea care a fost colega noastră, Helga Neacșu.

xhelga-neacsu-e1467640039506.jpg.pagespeed.ic.oQcIVuUPXxÎncepând cu anul 2000, și-a construit cariera în administrație, fiind alături de colectivul instituției, și la bine, și la rău. Suntem alături de familia îndoliată în aceste clipe tragice. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Conducerea și colectivul Primăriei Municipiului Satu Mare

Suntem consternați și profund îndurerați pentru tragica și fulgerătoarea dispariție a celei care a fost colega noastră, Helga Neacșu și suntem alături de colegul nostru Adrian Neacșu, în aceste momente cumplite cauzate de pierderea soției dragi.
Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate!
Dumnezeu să o odihnească în pace!

Cabinetul primarului Kereskényi Gábor

Suntem alături de colegul nostru, Adrian Neacșu, în aceste momente cumplite cauzate de tragedia pierderii soției dragi, cea care a fost colega noastră, Helga Neacșu, mult prea devreme stinsă din viață. Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei greu încercate!
Dumnezeu să o odihnească în pace!

Cabinetul viceprimarilor Doina Feher și Adrian Albu

Regretăm profund pierderea mult prea timpurie a celei care a fost colega noastră, Helga Neacșu. Transmitem întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe colegului nostru, Adrian Neacșu și întregii familii îndoliate!
Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!

Primar Kereskényi Gábor cu familia

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 1, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.