PSD cere primarului Kereskényi Gábor implicare totală în rezolvarea problemelor cetățenilor

În data de 1 septembrie, jo,i începând cu ora 15.00 a avut loc o conferință de presă la sediul Organizației județene PSD Satu Mare. Conferința a fost susținută de președintele Organizației județene PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca împreună cu consilierul Silviu Sumlas, în calitate de purtător de cuvânt al organizației.

DSC_0158Liderul PSD județean a dorit să aducă la cunoștința opiniei publice poziția PSD față de modul defectuos în care primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor gestionează lucrările de reparații ce se efectuează asupra podului Decebal. „Societatea care efectuează lucrările dă dovadă de lipsă de profesionalism. Se lucrează puțin și prost. Lucrările de la pod, chiar dacă sunt necesare, provoacă disconfort cetățenilor zi de zi, în condițiile în care în zona Satu Mare Sud sunt numeroase intreprinderi și există un trafic intens care se va mări cu începerea anului școlar. Nu am primit nicio explicație din partea primarului care merge în concediu. Cerem acestuia o implicare totală în rezolvarea problemelor cetățenilor și măsuri de descongestionare a traficului. Am propus și noi câteva măsuri care ar putea fi utilizate”, a spus purtătorul de cuvânt al organizației, Silviu Sumlas.

Președintele Organizației județene PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca a subliniat că se dorește ca: “Sătmărenii să cunoască în detaliu toată activitatea noastră, dorim o altă imagine și un alt puls organizației și noilor aleși. Suntem în competiție internă a celor ce doresc să candideze pentru alegerile viitoare și și-au depus cererea de intenție, este o bătălie mare. Până în prezent sunt 12 candidați. Se va face o evaluare urmând așa cum s-a hotărât la Consiliul Executiv Național de la Vaslui, 70% să fie oameni noi. Dorința noastră pesimistă este să avem un deputat și un senator iar cea optimistă să reușim să obținem doi deputați și doi senatori”, a spus în încheierea conferinței Aurelia Fedorca.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 septembrie 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.