140 de locuri de muncă vacante, oferite la bursa locurilor de muncă din 9 septembrie

Agenții economici care au solicitat Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare să organizeze o bursă a locurilor de muncă în data de 09.09.2016 la Casa de Cultură a Sindicatelor la orele 9.00 oferă 140 de locuri de muncă.

Bursa-locurilor-de-munca-netLocurile de muncă sunt următoarele: contabili, lucrători comerciali, manager de produs, manipulant mărfuri, programator, reprezentant tehnic, agent de securitate intervenție, agent de vânzări, ambalator manual, asistent manager, controlor calitate, desenator tehnic, inspector resurse umane, lăcătuș mecanic, lăcuitor lemn, maistru in industrializarea lemnului, muncitor necalificat in industria confecțiilor, secretară, stivuitorist, sudor ,tâmplar universal, tapițer, inginer chemist, manager achiziții, operator la prelucrarea maselor plastice, șofer de autoturisme și camionete, sudor cu arc electric cu electrod fuzibil în mediu de gaz protector, confectioner ambalator articole din textile.

Invităm toate persoanele care au calificarea necesară și sunt în căutarea unui loc de muncă să participe la această bursă pentru a se angaja.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 8, 2016. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.