Elevii şi cadrele didactive ale Școlii Gimnaziale din Tășnad, la începutul unui nou an școlar

Pentru cei 770 de elevi de la Școala Gimnazială din Tășnad, ziua de 12 septembrie a fost un eveniment deosebit. De la ora 9.00, pe platoul din fața școlii s-a desfășurat festivitatea de deschidere a anului școlar 2016-2017. La festivitate a participat primarul orașului Tăşnad, Grieb Csaba, alături de viceprimarul Kiskasza Barna Balázs, directorul școlii, Florin Maier și directorul adjunct, Gáll Jusztina. 

sc-gen-tasnadLa această instituţie de învăţământ, planul de școlarizare pe 2016-2017 a fost realizat integral. La ciclul primar, există un număr de 21 de clase cu un total de 400 de elevi. La ciclul gimnazial sunt 17 clase cu 370 de elevi. La secția română există trei clase pregătitoare, iar la secția maghiară o clasă pregătitoare.

În continuare, la clasele a V-a funcționează trei clase, două la secția română și una la secția maghiară, iar la clasele a VI-a, câte două la ambele secții. Și la clasele a VII-a și a VIII-a se păstrează numărul de patru clase, din care una respectiv două sunt la secția maghiară.

sc-tasnadÎn momentul începutului de an școlar, acoperirea de manuale este de aproximativ 90%. Directorul adjunct Gáll Jusztina a precizat că în momentul de față lipsesc manualele doar la clasa I-a, Dezvoltare personală și arte vizuale și Abilități practice.

Primarul Grieb Csaba a urat succes tuturor elevilor și cadrelor didactice, a felicitat întregul corp profesoral pentru rezultatele bune de până acum, și a asigurat școala de tot sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Tăşnad.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 12, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.