Mesajul prefectului judeţului Satu Mare, Radu Bud, la începutul unui nou an şcolar

Un nou an şcolar, un nou început. Reprezentantul Guvernului României în teritoriu, Radu Bud a fost prezent luni, 12 septembrie 2016, la festivităţile de deschidere a anului şcolar 2016/2017 la Colegiul Naţional „Ioan Slavici”, respectiv la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” din municipiul Satu Mare.

1„Îmi revine onoarea de a vă saluta din partea Guvernului României în acest moment cu o semnificație aparte. Pentru unii e însoțit de emoția primei zile de școală, pentru alții e începutul unui an școlar care va încununa efortul altor șapte.

2Pentru toți, e ziua în care, prin școală, devenim mai buni și adăugăm o treaptă desăvârșirii personale. Pentru că, până la urmă școala e cea care ne definește și ne rafinează atât în viața personală, cât și în carieră și relațiile interumane.

3E un nou început pentru corpul profesoral, unul din cele mai performante și apreciate din municipiul Satu Mare. Menirea dumneavoastră ca dascăli se împlinește aici, iar alături de părinți faceți din acești copii mândria noastră.

4Dragi elevi, lăsați-vă ochii deschiși larg, puneți-vă mintea să zboare, lăsați-vă purtați în lumile deschise de profesori și provocați-i să le descopere pe ale voastre, dar și cutezați a deschide singuri ușile cunoașterii! Pentru că această țară și viitorul nostru vă aparține, vă doresc sa umpleți paginile cataloagelor cu rezultate de care voi și profesorii voștri să fiți mândri! Mult succes tuturor în anul școlar 2016/2017!”, a transmis prefectul Radu Bud.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 12, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.