O nouă primă zi de şcoală, un nou început de an şcolar la Colegiul Tehnic „Unio – Traian Vuia” din Satu Mare

Ca în toată țara, și elevii Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia”au trecut prin emoțiile deschiderii noului an școlar. În curtea liceului au fost elevi, părinți și profesori și invitați.

received_784202205015470Profesorul doctor Popescu Vlaicu, directorul colegiului, a deschis seria de discursuri, subliniind faptul că este o zi în care „speranța și bucuria sunt mai puternice decât tristețea și îngrijorările”. De asemenea, domnia sa i-a îndemnat pe elevi să învețe pentru că „cine învață are mai multe șanse în viață și este respectat”. În încheierea alocuțiunii, el a transmis elevilor „multă putere de muncă, alegeri înțelepte și reușite pe măsura efortului depus”.

Doamna Al Akel Eva, noua directoare adjunctă, a adresat elevilor și părinților câteva cuvinte în limba maghiară.

received_784202288348795Agentul șef adjunct Balotă Claudiu a spus: „Începem un nou an școlar împreună, polițiști, profesori, părinți, elevi, în care vă garantăm sprijinul nostru în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați. Suntem aici pentru voi, pentru a vă proteja și a vă ajuta de fiecare dată când ne veți solicita, iar împreună vom găsi cele mai bune soluții”.

Printre invitați, s-au numărat și Ioan Drăgan, președintele Sindicatului Învățământului Preuniversitar Satu Mare, și preotul Nastai Coriolan. Acesta din urmă a rostit o frumoasă rugăciune de binecuvântare a anului școlar care tocmai a început.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 12, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.