RestArt & Music Festival, ediţia 2016 debutează la Cetatea Ardud cu proiecţie de film în aer liber

Ediția a patra din RestArt & Music Festival, ce va avea loc în această toamnă, în perioada septembrie-noiembrie, debutează printr-o proiecție de film în aer liber în Ardud, în data de 15 septembrie, cu Cinemobilul.

14289903_1838593986371787_2949586572746818036_oNe dorim să extindem aria activităților în mai multe localități din județ și să aducem elemente noi de petrecere a timpului liber și de împrospătare a ofertei culturale deja existente.

Așadar, SamStudia, organizatorul acestui festival vă așteaptă în număr cât mai mare la proiecția ”Usturoi” în cadrul CineMobil. Pe lângă aceasta, se vor putea viziona desene animate și filme alb-negru.

”Cinemobilul” s-a născut din dorința de a veni în folosul comunității printr-o modalitate ingenioasă. Inițiatorul proiectului și-a propus să străbată România în lung şi-n lat pentru a aduce bucurie, optimism şi un strop de educaţie oamenilor pe care îi întâlnește pe drum.

RestArt & Music Festival este cel mai diversificat eveniment multicultural sătmărean, sub umbrela sa întrunindu-se activităţi din cele mai variante domenii culturale: concerte de muzică jazz, expoziţii de fotografie, cinema în aer liber, concerte educative pentru copii, spectacole de teatru, demonstrații de artă stradală etc.

Mai multe detalii găsiți pe: www.RestArtMusic.ro.

Sponsorul principal al festivalului este Dräxlmaier.
Această proiecție este susținută de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare.
Parteneri locali: Primăria Ardud, Cetatea Ardud, Casa de Cultură ”Dr. Augustin Mircea” Ardud și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 14, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.