Expoziția internațională de artă contemporană DFEWA, la Muzeul de Artă Satu Mare

La Secția de Artă a Muzeului Județean Satu Mare, în data de 15 septembrie, la ora 14.00 a avut loc vernisajul Expoziției internaționale de artă contemporană D. Fleiss East West Artists. Au expus artiștii participanți la Tabăra de creație organizată în colaborare cu Primăria orașului Ardud.

dsc_0039Evenimentul a fost moderat de directorul adjunct al Muzeului Județean Satu Mare, dr. Daniela Bălu, împreună cu primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.

dsc_0034Au expus ultimele lor creații: Andrea Tămășan, Aurelian Busuioc, Bernard Naghi, Coral Woodbury, Dorothea Fleiss, Hama Hasim, Horea T. Sălăgean, Katalin Berecki-Kossack, Michael Liska, Narmin Mustafa Awez, Sarah Bowyer, Vioara Bara și Virginia Pișcorean.

dsc_0016Operele expuse sunt rezultatul muncii de creație din cadrul taberei organizate în cetatea Ardudului, care se găsește în acest an la a treia ediție, bucurându-se de prestigiu în lumea artiștilor plastici.

dsc_0017Primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma a afirmat că este o bucurie și o mândrie ca Ardudul să găzduiască în fiecare an acest eveniment prin care oamenii, locurile și istoria sa se face cunoscută în întreaga lume, constituind în același timp, sursa de inspirație a artiștilor.

dsc_0018

dsc_0019

dsc_0020

dsc_0021

dsc_0022

dsc_0023

dsc_0024

dsc_0025

dsc_0026

dsc_0027

dsc_0028La vernisaj a participat un numeros public iubitor de artă. Oaspeții vor organiza în 16 septembrie la ora 17.00 un eveniment asemănător la cetatea Ardudului, locul unde au fost cerate operele expuse la Muzeul de Artă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 15, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.