CS Karate Do B.F.K.S. din Carei, a participat la stagiul internațional de pregătire „Karate Arad”

În perioada 16-17 septembrie, CS Karate Do B.F.K.S. din Carei a participat la stagiul internațional de pregătire pentru karate sportiv „Karate Arad”.

karate-do-stagiu-aradAntrenamentele s-au desfășurat sub coordonarea maestrului internațional din Italia Mirio Mannini. Sportivii clubului careian: Bartincki Attila şi Maurer Alex au fost însoțiți de vicepreședintele clubului, Bartincki Lajos.

A fost stagiu din programul de pregătire al clubului din anul 2016, binevenită și pentru pregătirea sportivilor în vederea Campionatului Mondial din octombrie.

Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. organizează înscrieri pentru inițiere în Karate Shotokan.

Locația este sala de sport din incinta Centrului Social Carei, vechea cazarmă din municipiul Carei, de pe strada Progresului, în zilele de marți și joi de la orele 17.00 până la orele 18.30.

Antrenamentele sunt coordonate de dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, instructor, 4 dan în Karate. Antrenamentele sunt gratuite, nu se percepe taxă lunară.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 19, 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.