Proiecţii de filme documentare, artistice şi animații la Carei, în cadrul Caravanei Cinemobilul

Caravana Cinemobilul ajunge joi, 22 septembrie 2016, la ora 20.00 la Carei, la Amfiteatrul din centrul municipiului Carei.

afis_carei-1Se vor prezenta filme documentare, artistice, animații cu scopul de a sensibiliza oamenii, în mod special copiii, spre a vrea mai mult, spre a învăța mai multe și de ai ajuta să țintească spre obiective mai mari.

În cadrul evenimentului, care se va încheia la ora 22.00, vor mai avea loc și alte activități: pictat pe față, stand de carte, ”adoptă o carte”. Accesul este gratuit.

RestArt Festival este cel mai diversificat eveniment multicultural sătmărean, sub umbrela sa întrunindu-se activităţi din mai multe domenii culturale.

Evenimentul este organizat de Sam Studia cu sprijinul Dräxlmaier, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare și se desfășoară în parteneriat cu Centrul Cultural Carei, Biblioteca Județeană Satu Mare și a Primăriei municipiului Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 20, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.