Guvernul a aprobat construcția variantei de ocolire a municipiului Satu Mare”

Guvernul României a aprobat, în cadrul ședinței de luni, 19.09.2016, Hotărârea pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1084/2012 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Construcția variantei de ocolire a municipiului Satu Mare”, județul Satu Mare.

constructie-drumProiectul „Construcția variantei de ocolire a municipiului Satu Mare” este inclus în Strategia de Implementare a Master Planului General de Trasport, la capitolul I Proiecte provenite din scenariul de bază cu sursa de finanțare din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) și Buget de Stat, în prima perioadă de programare (2014-2020), se arată în adresa nr. 12085 din data de 31.03.2016 emisă de Cabinetul Secretarului de Stat al Ministerului Transporturilor către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale.

Valoarea estimată a proiectului este de 67,73 milioane euro fără TVA respectiv 81,28 milioane euro cu TVA, conform standardului de cost utilizat în Master Planul General de Transport.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 22, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.