Incendiu la o casă de locuit din Ardud. Proprietarul a aprins focul în sobă cu combustibil

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 18.20, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Ardud.

incendiu-pompieri-Satu-MareLa faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Ardud.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga locuinţă, existând pericolul extinderii acestora la proprietăţile învecinate.

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars şi s-au deteriorat: mobilierul din întreaga locuinţă, construcţia din lemn a acoperişului şi alte bunuri din casă.

Cercetările privind iniţierea incendiului au dus la concluzia probabilă că proprietarul a folosit combustibil la aprinderea focului din sobă, acţiune în urma căreia acesta a suferit arsuri pe mâini şi faţă, fiind transportat la spital înainte de sosirea echipajelor de intervenţie de către un vecin.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 26, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.