Vernisajul expoziției de artă fotografică Bernard Naghi la Castelul din Carei, sâmbătă

Sâmbătă, 1 octombrie 2016 de la ora 16.00, în Sala de Expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de artă fotografică a artistului careian Bernard Naghi, intitulată „Complementaris”. 

afis-complementaris-careiComplementaris reprezintă o serie de fotografii, realizate pe mediul analog care ilustrează misticitatea și simbolistica fructelor într-un contrast complementar cu trupul feminin. Tehnica este realizată prin cele mai populare medii analog, fotografia analog color, alb negru, polaroid și chiar și mărirea negativelor pe suport de hârtie argentic.

În deschiderea evenimentului, Vitéz Júlia și Putovits Ábel vor susține un performance muzical. Moderator: Adrian Ștefănuți.

Manifestarea este organizată cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei și al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 28, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.