Poliţiştii au aplicat ieri amenzi în valoare de 30.565 lei şi au reţinut două permise de conducere

Poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare au acţionat în cursul zilei de ieri pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora, în special a vitezei excesive.

politia_rutiera-680x365Cu ocazia controalelor au fost constatate două infracțiuni iar pentru toate abaterile la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate 285 de sancţiuni contravenţionale, din care 73 pentru depășirea limitei legale de viteză. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 30.565 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, două permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au identificat în trafic pe strada Mircea cel Bătrân un tânăr de 24 de ani, cetățean moldovean, pentru care s-a constatat că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule încă din data de 29.06.2016.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 68 ani din Satu Mare, care a condus un autoturism proprietate privată pe strada Avram Iancu din Satu Mare. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul este înmatriculat în străinătate, însă fără drept de circulaţie pe teritoriul României.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 29, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.