O nouă şansă pentru cei care doresc să devină agenți de poliție, prin încadrare directă/reîncadrare

Începând cu data de 03.10.2016, structura de resurse umane a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, va demara activitatea de recrutare a candidaţilor proveniți din sursă externă, având ca scop reducerea deficitului de personal, pe posturi din structurile de ordine publică și poliție rutieră, după cum urmează:

politie-foto37 de funcții de agent de poliție la posturile de poliție comunale;
6 funcții de agent de poliție în cadrul compartimentelor de ordine publică urbană din cadrul Polițiilor Municipale Satu Mare și Carei;
4 funcții de agent de poliție în cadrul compartimentelor conductor câini de serviciu la Polițiile Municipiilor Satu Mare și Carei;
3 funcții de agent de poliție în cadrul compartimentelor de poliție rutieră din Satu Mare, Ardud și Tășnad;
o funcție de agent de poliție la Posul de Poliție Halmeu, rezervată reîncadrării.
Perioada de înscriere la concurs este între 03.10 – 07.10 2016, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Intervalul orar de înscriere în cele 5 zile este între orele 08.30-15.30.

Anunțurile de concurs cuprinzând posturile vacante scoase la concurs, tematica și bibliografia, condițiile de concurs, respectiv calendarul activităților de desfășurare a concursului, vor fi afișate la sediul unității și publicate pe pagina de internet a unității, la adresa http:www.sm.politiaromana.rocarieră/posturi scoase la concurs, mâine 01.10.2016.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 30, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.