Locuri de muncă disponibile în Irlanda de Nord ca asistent medical, la Four Season Health Care

Firma AUSILIUM Societa Cooperativa din localitatea Nove, regiunea Vicenza, oferă 40 de posturi de asistent medical generalist. Locurile de muncă sunt în Irlanda de Nord, la Four Season Health Care. Aceasta este cel mai mare furnizor independent de sănătate și asistență socială cu 62 de case de ingrijire.

slide_148502_52309Cerințele locului de muncă: Calificare de asistent medical, cu sau fără experiență cu înregistrare/inițiere înregistrare la NMC.

Limbi stăine – engleza, nivel B1-B2

Salariul – 12,07 lire brut/oră

Alte beneficii – Transport gratuit în Marea Britanie, transport din Marea Britanie după 12 luni de contract, 400 lire chirie pentru prima lună, garanție pentru chirie, consiliere pentru înscriere la NMC, programe de formare și instruire profesională la finalul cărora se primesc 500 lire, posibilitatea de a lucra ca „Senior Care Assistant” după obținerea inregistrării la NMC.

Durata contractului – permanent, se lucrează 37,5 ore pe săptămână.

Termen limită pentru aplicare – 31.11.2016

Modul de aplicare – Modul de aplicare – Pentru a aplica se înregistrează in baza de date a AJOFM Satu Mare, apoi, se trimite CV cu foto în limba engleză, la ausilium.ro@gmail.com și pentru informare și la eures@afolmet.it.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 30, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.