Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de poliţişti. Un sătmărean şi un careian, încarceraţi

76146-0-inchisoare_condamnatDoi bărbați, unul din Satu Mare și unul din Carei, pe numele cărora existau emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost identificați de polițiști în cursul zilei de 29.09 a.c.

Astfel, în Satu Mare, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au depistat si încarcerat în Penitenciarul Satu Mare un tânăr de 16 ani care deținea mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Satu Mare, fiind condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativa la omor. Condamnatul va executa pedeapsa la Centrul de Reeducare Buziaș.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei au identificat un bărbat de 32 de ani din Carei, pe numele căruia s-a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de către Judecătoria Carei, acesta fiind condamnat la pedeapsa de un 1 an închisoare, cu executare în regim privativ de libertate, pentru săvârşirea de infracţiuni asimilate contrabandei, constând în faptul că în cursul anului 2014 a fost depistat de mai multe ori comercializând ilegal ţigări de provenienţă Ucraina pe raza municipiului Carei. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 30, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.