Biblioteca Județeană Satu Mare reia cursurile gratuite de limba engleză, la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”

Biblioteca Județeană Satu Mare, în parteneriat cu Asociația „Satu Mare Oraș-Verde”, organizează începând de joi, 6 octombrie 2016, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, cu începere de la ora 17.00, o nouă serie de cursuri gratuite de limba engleză.

engleza-cursCursurile vor avea periodicitate săptămânală, vor fi susținute de trainerul Gheorghe Opriș, voluntar în cadrul Asociației, și vor fi livrate participanților pe două grupe de studiu, începători, la ora 17.00, și intermediari, la ora 18.10.

„Luând în considerare faptul că seriile de cursuri organizate în perioada octombrie 2015 – iulie 2016, s-au bucurat de o largă participare și apreciere din partea publicului larg, am considerat oportun să reluăm această activitate, pentru a oferi cât mai multor sătmăreni posibilitatea de a participa la un serviciu gratuit, prin intermediul instituției noastre. Îi adresăm mulțumiri trainerului Gheorghe Opriș pentru implicare și disponibilitate”, a declarat Lacrima Istrăuan, managerul Bibliotecii Județene Satu Mare.

Solicitările pentru cursurile organizate anul trecut au depășit cu mult capacitatea Sălii de lectură, prin urmare locurile pentru grupa de începători sunt deja ocupate.

Înscrierile pentru grupa de intermediari, în limita a 50 de locuri, se pot face la secretariatul bibliotecii, telefon 0261-711199, le luni până joi, în intervalul orar 08.00-16.00.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 30, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.