La Carei a fost deschisă o expoziţie de fotografie cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a Republicii Cipru

Direcția de Cultură și Turism a Municipiului Carei continuă proiectul denumit „Zile naţionale ale ţărilor U.E., relansat în 16 februarie anul acesta și având tema „Clădiri Reprezentative, care are ca scop cunoașterea și promovarea valorilor culturale ale țărilor membre din Uniunea Europeană.

cipru-4Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Republicii Cipru, Direcția de Cultură și Turism a municipiului Carei a expus azi, 30 septembrie 2016, o colecție de zece imagini despre clădiri reprezentative din Cipru.

Ziua Națională a Republicii Cipru este sărbătorită la data de 1 octombrie și reprezintă proclamarea independenței Republicii, care a avut loc la 1 octombrie 1960. Imaginile sunt expuse pe gardul care înconjoară parcul dendrologic din jurul Castelului Károlyi din Carei și pot fi admirate timp de o săptămână.

Fotografiile au fost puse la dispoziție prin bunăvoința doamnelor Mioara Adamopoulou și Florina Mureșan, repezentante ale Ambasadei Republicii Cipru în România și a domnului ambasador al Republicii Cipru în România, E.S. Dl. Dimitris Hatziargyrou, cărora le aducem mulțumiri pentru sprijin.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 30, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.