Kereskényi Gábor: NEPI face la Satu Mare o investiţie de 40 milioane de euro, trebuie să-i sprijinim

În data de 3 octombrie, luni, în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor a susţinut o conferinţă de presă împreună cu viceprimarii Doina Feher şi Adrian Albu. Au fost abordate trei subiecte: investiţia mega mall-ului de pe strada Careiului, detalii cu privire la derularea reabilitării podului Decebal, şi probleme ale finanţării învăţământului preuniversitar din municipiul Satu Mare.

dsc04527Primarul Kereskényi Gábor a spus în deschiderea conferinţei că urmează să ţină mai multe conferinţe de presă pentru ca sătmărenii să fie în permanenţă informaţi cu privire la tot ce se întreprinde pentru ei la Consiliul Local.

A fost anulată licitaţia cu privire la terenurile de pe strada Careiului, în urma unor contestaţii ce vizau încălcarea principiului concurenţei neloiale. De asemenea, valoarea terenurilor a fost de 20 de ori mai mare decât piaţa sătmăreană, ca urmare comisia a aprobat în unanimitate anularea licitaţiei.

În cursul zilei de mâine va avea loc o şedinţă extraordinară de consiliu local în cadrul căreia va fi votată dezmembrarea unei parcele de 1.600 metri pătraţi. „Vrem să luăm act de dorinţa locuitorilor din zonă. Dorim realizarea acestei investiţii, toţi avem acest interes. NEPI face la Satu Mare o investiție de 40 de milioane de euro, au la dispoziție 4,5 ha de teren și trebuie să dăm tot concursul să-i sprijinim. Mă interesează ca acel teren în paragină să fie folosit pentru construcţia proiectului NEPI, au la dispoziţie 4,5 hectare de teren. Vom da tot concursul să se realizeze investiţia în parametri normali”, a precizat Kereskényi Gábor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 3, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.