Lucrări de calitate la igienizarea şi întreţinerea şcolilor din municipiu, în limita sumelor alocate

dsc04528Viceprimarul Doina Feher a informat într-o conferinţă de presă că în data de 29 septembrie 2016, a participat la Braşov la Premierea Administraţiilor Locale din România. Satu Mare a participat cu trei proiecte şi a obţinut câteva Premii de excelenţă valoroase pentru Centrul Tehnologic.

Recent viceprimarul a vizitat toate şcolile din municipiu şi a constatat că s-au făcut lucrări de calitate la igienizare şi întreţinere în limita sumelor alocate. Nevoile au fost mai mari, dar şi în aceste condiţii s-a putut asigura cadrul necesar pentru un nou an şcolar. A fost nevoie de avize I.S.U. pentru şcolile unde au fost probleme la acoperiş, ca în cazul Liceului Tehnic Constantin Brâncuşi, a Grădiniţei Guliver. S-au mai alocat 104.000 lei reprezentând 95% din necesar pentru plata lucrărilor efectuate. S-au reabilitat la mai multe grădiniţe sălile, holurile, sălile de mese.

„Am fost interesată în ultima perioadă şi de aspectele sociale din municipiu. Au fost probleme pe care le-am rezolvat: apa din beciuri la locuinţele sociale de pe strada Timişului, de asemenea au fost rezolvate probleme apărute la blocurile ANL de pe Bulevardul Cloşca şi la Centrul de noapte din 14 Mai”, a mai precizat Doina Feher.

În încheiere, viceprimarul Doina Feher a spus că va veghea ca toate problemele sociale apărute în municipiu să fie rezolvate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 3, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.