APM Satu Mare a sărbătorit sâmbătă Ziua Internaţională a Pensionarului, 1 octombrie

Ziua de 1 octombrie, Ziua Internațională a Pensionarului a fost pentru APM Satu Mare o zi specială, zi în care a avut loc o întâlnire de suflet între foștii angajați ai instituției și actualii salariați, reuniune deja tradițională (iniţiată acum 9 ani), ca dovadă a dorinţei instituţiei de a asigura continuitatea activităţilor nu numai pe plan profesional dar şi pe plan emoţional.

img_5422În acest an marcarea evenimentului a avut loc la Centrul de recreere „Kentaur” din Atea, comuna Dorolț.

În prima parte a întâlnirii, directorul APM Elisabeta Bekessy a rostit un cuvânt de bun venit tuturor participanților și tradiționalul ”La mulți ani!”, după care dr. Noemi Boer, gazda centrului, a trecut la prezentarea Centrului de recreere „Kentaur”, locație deosebit de atractivă din punct de vedere al ecoturismului, care se întinde pe o suprafaţă de 4 hectare, având ca punct de atracție centrul de călărie (grajd cu 12 boxe, fânar, pista de dresaj) și partea de recreere cu pensiune și camping.

img_5580Atmosfera plăcută de toamnă, peisajul rustic și activitățile care s-au desfășurat în spirit ecologic, au oferit participanților clipe unice. Nu a lipsit nici masa câmpeneasă și dialogul constructiv pe seama amintirilor din anii petrecuți împreună. După luarea mesei, tinerele eleve ale centrului au prezentat o demonstrație impresionantă de călărie, după care cei curajoși au avut ocazia de a urca în șa și de a încerca călăritul.

După o zi cu o puternică încărcătură emoțională, sărbătoriții și-au reluat activitatea de fiecare zi cu zâmbetul pe buze și cu mult entuziasm.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 3 octombrie 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.