Niciun candidat la 20 de funcții de director și 17 funcții de director adjunct, la şcolile din judeţ

isj-sm-2-1-350x263Înscrierea candidaților la concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat s-a realizat în perioada 13 septembrie – 2 octombrie 2016, conform procedurii de înscriere electronică elaborată de ministerul educației.

La nivelul județului Satu Mare, pentru 135 de funcții vacante de director și 58 de funcții vacante de director adjunct, s-au înregistrat 181 de înscieri pe platforma electronică, de către 163 de persoane. Un număr de 20 funcții de director și 17 funcții de director adjunct nu au înregistrat niciun candidat.

S-au înscris câte un candidat pentru 98 funcții de director și 35 funcții de director adjunct, câte doi candidați pentru 16 funcții de director și 5 funcții de director adjunct, respectiv câte 3 candidați pentru o funcție de director și o funcție de director adjunct.

Calendarul organizării și desfășurării concursului prevede pentru data de 7 octombrie afișarea rezultatelor verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 3, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.