Expoziţie de fotografii la Carei, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a Germaniei

Direcția de Cultură și Turism a Municipiului Carei continuă proiectul denumit „Zile naţionale ale ţărilor U.E.”, relansat în 16 februarie anul acesta și având tema „Clădiri Reprezentative”, care are ca scop cunoașterea și promovarea valorilor culturale ale țărilor membre din Uniunea Europeană.

ger-3Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Germaniei, Direcția de Cultură și Turism a municipiului Carei a expus azi, 4 octombrie 2016, o colecție de zece imagini despre clădiri reprezentative din Germania.

Ziua de 3 octombrie, cunoscută și ca „Ziua Unității Germane” reprezintă Sărbătoarea Națională a Republicii Federale Germania, aceasta fiind adoptată în urma reunificării politice, legislative, teritoriale și administrative a Germaniei, care a avut loc la 3 octombrie 1990.

Imaginile sunt expuse pe gardul care înconjoară Parcul Dendrologic din jurul Castelului Károlyi din Carei și pot fi admirate timp de o săptămână.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 4, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.