Caz de violență în familie, cercetat de polițiștii din Craidorolț. A provocat scandal şi a fost bătut

batutPolițiștii Postului de Poliție Craidorolț efectuează cerctetări într-un caz de agresiune, despre care au fost sesizați de către un localnic prin apel 112, care informa că un consătean de-al său a fost agresat de membrii familiei.

La fața locului polițiștii au stabilit că ieri, în jurul orei 20.00, un bărbat de 47 de ani din Craidorolț, ajuns la domiciliu sub influența alcoolului, a iscat un conflict, atât verbal cât și fizic, cu soția sa, ceea ce i-a determinat pe cei doi fii ai cuplului, de 21 respectiv 22 de ani, să intervină pentru aplanare.

În acest context, violențele au luat amploare și s-au soldat cu leziuni la nivelul capului și feței bărbatului care a iscat conflictul, fiind necesară transportarea acestuia la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea îmrejurărilor producerii violențelor, în cadrul unui dosar penal constituit în acest scop.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 5, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.