Sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.260 lei, aplicate ieri de poliţiştii sătmăreni

amenda_politie1Și pe parcursul zilei de ieri, polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere de circulație din județ, în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie. Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 158 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.260 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, patru permise de conducere, pentru abateri ca depășirea limitei de viteză sau efectuarea de manevre neregulamentare de depășire și au retras patru certificate de înmatriculare, pentru anvelope neconforme, depășirea limitelor admise de noxe sau lipsă I.T.P., abateri constatate cu sprijinul specialiștilor din cadrul Registrului Auto Român.

Polițiștii Secției  Rurale Gherța Mică, aflați în serviciul de patrulare pe raza de competență, în comun cu lucrători jandarmi din cadrul I.J.J. Satu Mare, au opritîn data de 06.10.2016, ora 17.00, pentru control în trafic pe raza comunei Turț, un tânăr de 22 de ani din comuna Bistra, județul Maramureș, care conducea un moped. La controlul efectuat, s-a constatat că mopedul nu era înmatriculat  iar tânărul nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Cel în cauză este cercetat pentru  conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 7, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.