Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a participat la Campionatul Mondial de Karate Shotokan SKDUN

Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a participat în 06-10 octombrie 2016, la Campionatul Mondial de Karate SKDUN, organizat în Burgas, Bulgaria. La această competiție de mare anvergură au participat peste 1.000 de sportivi din loturile naționale a 30 de ţări.

karate-do-careiDin lotul naţional al României, al cărui antrenor este Maestrul Emerit al Sportului Shihan Aurel Pătru, au făcut parte şi sportivii careieni: Bartincki Attila, Hagen David și Maurer Alex, conduși de președintele clubului, dr. Fazekas Gheorghe Zoltan.

În cele trei zile grele de competiție, sportivii de la clubul Karate Do B.F.K.S. au luptat cu dârzenie dar șansa nu le-a fost favorabilă pentru cucerirea de medalii.

Bartincki Attila în proba de Kumite tineret masculin -70kg, a fost oprit înainte de semifinale, iar Maurer Alex și Hagen David au terminat competiția în primii opt clasați.

Experiența acumulată cu ocazia campionatului mondial este binevenită, dând un imbold pentru pregătirile viitoare în sala de antrenament al clubului sportiv Karate Do B.F.K.S.

Președintelui-antrenor dr. Fazekas Gheorghe Zoltán, cu această ocazie doreşte să îndemne tinerii careieni să vină să se iniţieze în artele marţiale, Karate.

Totodată dorește să mulțumească sprijinul acordat de sponsorii inimoși: Fluid Grup Hagen, SC Alconor SRL, Ardealul SA.

Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv se țin în Carei, în zilele de marți și joi, la Centrul Social, fosta cazarmă, de la ora 17.00.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 10, 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.