Prins în trafic la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără permis de conducere

politia-1366531659Aflați în serviciul de patrulare pe raza de competență, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică, au oprit pentru control în  data de 09.10.2016 în jurul orei 11.30, un autoturism care circula prin comuna Gherța Mică.

La volan a fost identificat un bărbat de 34 ani, din comuna Botiz, despre care s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Extinzând verificările și asupra autoturismului, polițiștii au constatat că autorizația eliberată pentru numerele provizorii aplicate pe vehicul, era expirată încă din data de 15.09.2016.

Pe numele conducătorului auto în cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea a două infracțiuni contra siguranței pe drumurile publice, respectiv ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 10, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.