Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare informează: 498 de locuri de muncă vacante

La data de 10 octombrie 2016, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare comunică existența în județul Satu Mare a 498 de locuri de muncă, din care 29 pentru cei cu studii superioare, 345 pentru cei cu studii medii și 124 pentru cei fără calificare.

muncaCele mai multe locuri de muncă sunt pentru manipulanții de mărfuri 43, lucrători comerciali 31, casieri 24, și tot 24 pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor.

Se oferă 16 locuri de muncă pentru confecționeri-ansamblatori articole textile, 15 pentru mecanici utilaje și 13 locuri de muncă pentru tâmplari universali.

Se oferă câte 11 locuri de muncă pentru: ambalatori manual; muncitori necalificaţi la ambalarea și montarea pieselor; muncitori necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli, zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet; șoferi pe autocamion/mașini de mare tonaj; șoferi de autoutilitare și camionete.

Se oferă câte 10 locuri de muncă pentru lăcătuși montator, operatori confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături.

Se oferă 9 locuri de muncă pentru: confecționeri prelucrător în industria textilă, operatori la mașini de tricotat rectiliniu și sudori,

Sunt 8 locuri de muncă pentru spălători vehicule.

Pentru mecanici auto sunt 7 locuri de muncă și câte 6 locuri de muncă pentru bucătari, ospătari (chelner) și tinichigii, carosieri.

Sunt 5 locuri de muncă în meseria de: acoperitor de metale, cameristă hotel, confecționer tricotaje după comandă, gestionar depozit, încărcător-descărcător, muncitor necalificat în metalurgie, operator la prelucrarea maselor plastice, prelucrător topitor sticlă la țeavă, programator, recepționer hotel, tapițer și vopsitor universal.

Se oferă câte 4 locuri de muncă de agent comercial și vopsitor auto.

Se oferă 3 locuri de muncă în meseria de ifronist, muncitor necalificat la spargerea și tăierea mat de construcție, șef raion/adjunct mărfuri alimentare și nealimentare și stivuitorist.

Se oferă câte 2 locuri de muncă pentru: agent poștal, consilier/inspector/referent/economist în economie generală, consilier/expert/inspector/referent/economist în relații economice internaționale, desenator tehnic, dulgher (exclusiv restaurator), electrician de întreținere și reparații,inginer tricotaje confecții, inspector/referent resurse umane, logistician gestiune flux, manager de produs, mecanic agricol, muncitor necalificat în silvicultură, operator la mașini-unelte cu comandă numerică, sudor manual cu flacără cu gaze, tehnician în industria confecțiilor și tricotaje, vânzător.

Se oferă câte un loc de muncă în meseria de: agent commercial, barman, biolog, brutar, chimist medical specialist, coafor, consilier/expert/inspector/referent/economist în relații internaționale, controlor de calitate la protejări metalice, cosmetician, director economic, electrician montare de instalații automatizate, femeie de serviciu, fierar betonist, funcționar administrativ, inginer autovehicule, inginer geodez, inginer geolog, inginer mecanică agricolă, inginer/brigadier silvic, îngrijitor bolnavi la domiciliu, instalator apă canal, instalator încălzire centrală și gaze, laborant chimist, lăcuitor lemn, magaziner, maistru în industria lemnului, manager general, mașinist pentru prefabricate din beton și beton armat, operator introducere, validare și prelucrare date, operator mașini de calculat, pimitor-distribuitor materiale și scule, programator în sistem informatic, reprezentant comercial, șef depozit mărfuri alimentare/nealimentare, șef formație, șef serviciu, strungar universal, tehnician asigurarea calității, tractorist, zidar pietrar, zidar rosar-tencuitor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 11, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.