Pompierii sătmăreni au intervenit ieri la stingerea a două incendii izbucnite în apartamente

În cursul zilei de ieri, pompierii din cadrul I.S.U. „Someş” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea a două incendii în spaţii închise. Urgenţele au fost anunţate prin apelul unic 112, fiind semnalate în localitatea Satu Mare.

incendiu-apartamentSalvatorii Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la un apartament din localitatea amintită, evenimentul fiind anunţat în jurul orei 13:10.

La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuinţă, fiind cuprinsă de flăcări una dintre încăperi.

În urma incendiului au ars elemente de mobilier din interiorul camerei, aparatură electrocasnică, diferite materialele textile şi articole vestimentare şi s-au degradat pereţii camerei, o uşă şi o fereastră.

Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de jarul unei ţigări scăpate sau aruncate întâmplător pe materiale combustibile, respectiv hârtie şi carton.

Câteva ore mai târziu, alt apel de urgenţă anunţa că ardea un alt apartament din municipiu. Două echipaje de pompieri au intervenit în cel mai scurt timp, reuşind să oprească extinderea focului la întregul imobil, fiind salvate în acest sens bunuri de valoare considerabilă.

A ars o parte din suprafaţa parchetului locuinţei şi s-a degradat zugrăveala din interiorul uneia dintre încăperi.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauza probabilă a producerii incendiului, o scânteie mecanică sărită de la un utilaj mecanic peste rumeguşul şi lemnul depozitat în cameră.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 18, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.