Tânăr bănuit de comiterea mai multor furturi în zona P.T.F. Petea, prins de polițiști

La data de 17.10.2016, polițiștii Postului de Poliție Dorolț au reușit identificarea principalului bănuit în comiterea mai multor furturi din auto, comise în parcările din zona adiacentă  punctului de trecere a frontierei.

PeteaActivitățile de investigare au vizat trei dosare penale referitoare la furturi de acest gen, comise în perioada noiembrie 2015-octombrie 2016. Din cercetări a reieșit căpersoana în cauză, în dimineața zilei de 16.10.2016, din cabina unui autotractor parcat în apropierea puncului de trecere, ar fi sustras o tabletă aparținând conducătorului auto care dormea în cabină cu ușile neasigurate, cauzând un prejudiciu de 600 lei.

În urma extinderii cercetărilor, pentru conturarea întregii activități infracționale, s-a stabilit că tânărul ar fi autorul a altor două furturi, comise în același mod, respectiv unul în luna noiembrie 2015, de radiotelefon auto în dauna unui cetățean maghiar și altul comis în luna iunie 2016, de telefoane mobile în dauna unor cetățeni austrieci.

În toate cazurile prejudiciul a fost recuperat prin restituirea bunurilor sustrase.

Tânărul bănuit de comiterea furturilor a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Satu Mare, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 19, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.