Seminar gratuit în sala de festivități a Primăriei Negrești-Oaș, organizat de Lia Marinela Avram

Miercuri 19 octombrie 2016, ora 16.00, în sala de festivităţi a Primăriei Negreşti Oas sunteţi invitaţi la seminarul gratuit ”Fericirea se învață” organizat de Lia Marinela Avram, mamă a patru copii, terapeut, speaker motivaţional şi autor al cărţii “Ce contează? – Curajul de a-ți schimba viața”.

12644834_1679212085659467_6273102604940404221_n”Ce contează?” este o carte inedita, ieşită din tiparele unei cărţi motivaţionale obişnuite, avand la bază trăirea autentică a unei femei care şi-a transformat complet viaţa.

“Mulţi cautăm reţete pentru a avea succes şi fericire, şi totuşi parcă ne scapă mereu printre degete. Însă mulţi nu înţelegem că nu există reţete concrete valabile pentru toţi. Există contexte, decizii şi acţiuni benefice în acest sens, pentru că fericirea nu este o destinaţie, ci este un mod de a trăi”, ne spune autoarea.

Evenimentul durează două ore şi se adresează tuturor celor care doresc să afle ce este fericirea şi cum putem ajunge să o gustăm, dar mai mult, să o trăim în viaţa de zi cu zi făcând alegeri sănătoase și corecte, făcând paşi către o viață mai împlinită.

Partenerii acestui eveniment gratuit sunt Primăria şi Consiliul local al oraşului Negreşti Oaş împreună cu Casa orăşenească de cultură Negreşti Oaş, Mayo Chix Satu Mare și Terapie cu pești, oportunitate cu care le mulțumim pentru toată susținerea lor.

Sunteţi aşteptaţi cu drag şi entuziasm!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 19, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.