Explozie într-un imobil din Satu Mare, provocată de o acumulare de gaze naturale

teracotaPoliția Județeană Satu Mare a fost sesizată printr-un apel la 112 primit în jurul orei 08.00 a dimineții zilei de 20.10 a.c. despre faptul că într-un imobil situat pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Satu Mare, a avut loc o explozie. 

La fața locului s-a stabilit că explozia ar fi avut ca și cauză probabilă o acumulare de gaze naturale, locuința fiind încălzită cu două sobe de teracotă, racordate la instalația de gaz.

Explozia a avut ca și urmare rănirea proprietarei locuinței, o femeie de 81 de ani, care a suferit arsuri de gradul I și II pe suprafața corpului, fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Explozia a mai cauzat și distrugerea geamurilor imobilului în care s-a produs, dar și a altor două imobilele învecinate.

Pentru elucidarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a fost demarată o anchetă, în cadrul căreia se vor desfășura cercetările.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 20, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.