Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm s-a întâlnit cu conducerea locală și județeană

klemm2Joi 20.10.2016, prefectul județului Satu Mare, Radu Bud a avut o întrevedere cu Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, aflat într-o vizită în mai multe județe din nordul țării.

Din staff-ul ambasadorului a făcut parte și doamna Anne Marie Blăjan, specialist politic, aflată la a doua vizită în acest an la Instituția Prefectului Județul Satu Mare, în data de 21 martie 2016 aceasta însoțindu-l pe domnul Matthew Jones, atașat politic al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

Ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România i s-a făcut o scurtă prezentare a situației economice, sociale și politico-administrativă în județul Satu Mare, a principalelor proiecte de dezvoltare precum și a investițiilor americane în județ. Ambasadorul a apreciat relațiile bune de colaborare între factorii de decizie la nivelul județului, premisă a dezvoltării locale precum și diversitatea adusă de multiculturalismul zonei.

Ambasadorul Statelor Unite a avut o întrevedere și cu primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, și va reveni în județul nostru în perioada următoare pentru a inaugura raftul cu cărți americane (American Shelf), donație de carte a Ambasadei Statelor Unite către biblioteca sătmăreană care va întregi fondul de carte în limbi străine. Cu această ocazie vor avea loc întâlniri oficiale cu reprezentanţii administraţiei publice locale, în speţă cei ai Consiliului Judeţean, respectiv ai Instituţiei Prefectului-Judeţul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 21 octombrie 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.