Conducere auto neînmatriculat și fără permis de conducere la Negrești Oaș

61254005Cu ocazia activităților specifice, polițiștii rutieri negreșteni au depistat în data de 21.10.2016, în jurul orelor 17.27, pe strada Moţilor din localitatea Negreşti Oaş, un conducător auto de 48 de ani din Trip, la volanul unui autoturism care avea aplicate numere de înmatriculare provizorii expirate din  data de 23.04.2015.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constastat faptul că cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ca urmare a extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat spre conducere de proprietar, respectiv o femeie  de 23 ani din Trip, care avea cunoștință despre faptul că celui căruia i-a încredințat vehiculul, nu posedă permis de conducere și că autoturismul nu este înmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, încredinţarea spre a fi condus pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere și punerea în circulație pe drumuri publice a unui autoturism neînmatriculat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 23, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.