Un bihorean urmărit internațional a fost depistat de polițiști pe teritoriul orașului Tășnad

arest-1354801405Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Belgia pe numele unui român, pentru comiterea de infracțiuni pe teritoriul acestui stat.

La data de 25 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciul de Investigații Criminale și ai Poliției Oraș Tășnad, au depistat un bărbat, de 28 de ani, din comuna Cefa, județul Bihor, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, care a fost identificat în locuința unei femei din localitatea Sărăuad, județul Satu Mare, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii sătmăreni au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Serviciului de Investigații Criminale al județului Bihor, în custodia căruia a și ajuns cel în cauză, pentru continuarea procedurilor în vederea extrădării către autorităţile belgiene.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 26, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.