Kereskényi Gábor: 114 posturi vacante în cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare Kereskényi Gábor a organizat miercuri, 26 octombrie, o conferinţă de presă la sediul Primăriei Satu Mare. A abordat mai multe probleme de pe agenda Consiliului Local Satu Mare și a primarului.

dsc04760În cadrul Primăriei există 308 posturi din care 114 sunt vacante. Datorită retribuției slabe va fi greu de găsit persoane care vor dori să lucreze în administrația locală, în domeniul public, care să aibă și pregătire profesională, dar și experiență în muncă. De aceea nici postul de arhitect șef nu este ocupat în prezent.

Se va realiza un bust al artistului Paul Erdös ce va fi amplasat în fața casei sale memoriale din pasajul de la Dacia.

A fost deblocat proiectul pentru amplasarea unui hypermarket pe terenul dintre strada Corvinilor și Bulevardul Henri Coandă.

Urmează să fie evaluați conducătorii unor instituții asupra modului cum gestionează serviciile către populație, iar cei care nu sunt eficienți vor fi schimbați. ”Taxele și impozitele să rămână pe plan local – așa înțelegem noi afirmația ”Salvăm Satu Mare de București” – în condițiile în care 160 de firme mari sătmărene își plătesc impozitul la Cluj-Napoca. Materialele de propagandă se primesc de la București”, a explicat Kereskényi Gábor.

Nu există contract ferm pentru întreținerea drumurilor din Satu Mare datorită contestării unor licitații efectuate în acest sens. Electrica și Transgaz care fac lucrări cu săpături în asfalt au obligația să repare.

Se fac toate demersurile pentru ca până în 2020 Satu Mare să aibă o sală polivalentă și să se demareze construcția centurii de ocolire a municipiului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 26, 2016. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.