Canarro, XXL Band și Barabás Lörinc Quartet vor concerta la Satu Mare la acest sfârșit de săptămână

Urmează un sfârșit de săptămână plin de concerte diverse, pentru toate gusturile, oferite de Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Primăria și Consiliul Local Satu Mare.

canarroAstfel, Concert Canarro la MusiCat Caffe vineri, 28 octombrie, ora 21.30, Concert XXL la Disctrict15 vineri, 28 octombrie, ora 21.00 și Concert Barabás Lörinc Quartet sâmbătă, 29 octombrie, ora 20.00.

Publicul sătmărean poate alege vineri să asculte o foarte interesantă trupă de jazz din Ungaria care îmbină tradiţionalul gipsy jazz dar și elemente jazz şi swing din anii `30, cu multă improvizaţie şi originalitate. Este o șansă de a vedea la Satu Mare una din singurele formații din Europa Centrală care abordează acest stil.

xxlbandMult îndrăgita trupă sătmăreană XXL Band este pregătită pentru o seară cu muzică antrenantă care să vă facă să uitați de grijile cotidiene.

Barabás Lörinc Quartet din Budapesta este o trupă de jazz în plină ascensiune care abordează un stil curat și foarte plăcut, potrivit pentru o seară de sâmbătă cu prietenii.

barabasLa toate cele trei concerte intrarea este liberă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 27, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.