Au furat din cutia milei, o bicicletă, banii unui bătrân și carduri bancare, fiind prinși de polițiști

Siguranța bunurilor tale depinde și de tine. Nu lăsa bunuri în spaţii care nu prezintă siguranţă. Montează la imobile sisteme performante de închidere a uşilor şi ferestrelor. Polițiștii sătmăreni au identificat în cursul zilei de ieri, trei presupuși autori a unor infracțiuni rămase anterior cu autor necunoscut.

cutia-mileiLa data de 26.10.2016, polițiștii Secţiei Rurale Negrești Oaș au identificat un bărbat de 35 de ani din Lazuri, bănuit de spargerea unui lăcaș de cult. În fapt, din cercetări a reieșit că în ziua de 17.10.2016, bărbatul ar fi pătruns în Biserica Ortodoxă din localitatea Prilog, prin forțarea unei uși laterale de acces, de unde a sustras banii aflați în cutia milei. Cercetările continuă atât pentru administrarea întregului probatoriu cât și pentru recuperarea prejudiciului.

Polițiștii de investigații criminale din Tășnad în colaborare cu cei de la Postul de poliție Săuca, au identificat principalul bănuit de furtul unei biciclete, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din localitatea Cean, județul Satu Mare. Acesta, în ziua de 21.10.2016, ar fi pătruns în curtea unui localnic din Blaja, pe poarta închisă și neasigurată, de unde a sustras o bicicletă estimată la valoarea de 1.200 lei. Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate iar față de bănuit a fost dispusă continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Și polițiștii din Ardud au identificat, în cursul zilei de ieri, un bărbat de 43 de ani din localitate, pe care îl bănuiesc de comiterea unui furt. Cercetările au relevat faptul că în data de 25.10.2016, în jurul orei 18.00, cel în cauză, sub pretextul că oferă spre vânzare mere, ar fi pătruns în locuința unui vârstnic de 64 de ani din Ardud și profitând de neatenția acestuia, a sustras un portmoneu în care se aflau 500 lei și două carduri bancare.

Portmoneul și cardurile au fost recuperate, urmând ca cercetările să continue pentru stabilirea întregii activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 27, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.