Pompierii sătmăreni au donat sânge în cadrul campaniei sociale “Salvatorii donează pentru viaţă”

În dimineaţa zilei de vineri, 28 octombrie, pompierii sătmăreni au desfăşurat la Centrul de Transfuzie Sanguină din Satu Mare o altfel de misiune salvatoare, optând să doneze sânge pentru cei aflaţi în suferinţă.

dsc03322Astfel, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare au ales să-i ajute pe cei a căror viaţă depinde de acest gest, susţinând în acest fel Campania naţională de solidaritate socială “Salvatorii donează pentru viaţă”.

Această activitate nu este una singulară, cadre ale I.S.U.J. Satu Mare luând parte şi în trecut la asemenea acţiuni, ori de câte ori a fost nevoie. Cu toate că motivaţia profesională oferită de vieţile salvate zi de zi reprezintă pentru pompierii militari o „medalie”, acest moment marchează şi dovedeşte solidaritatea faţă de semeni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 28, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.