Accident rutier cu două victime încarcerate și un mort, pe strada Inăului din Satu Mare

accident-inaului-6Sâmbătă, la ora 19.11, I.S.U. ”Someș” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe raza localităţii Satu Mare, pe strada Inăului.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu o altă ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (S.A.J. Satu Mare).

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un copac, au rezultat două victime încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii.

Din nefericire, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, una dintre victime, un bărbat, în vârstă de aproximativ 39 de ani, care se afla în stop cardio respirator la momentul sosirii pompierilor, nu a supravieţuit.

Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celeilalte victime, aceasta fiind ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 30, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.