A furat două telefoane mobile şi bani incinta unui local din Satu Mare

furt-telefon-1În seara zilei de 29.10.2016, printr-un apel 112, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat de către o femeie despre faptul că pe parcursul zilei, persoane necunoscute i-au sustras două telefoane mobile și o sumă de bani, din localul unde lucrează ca și ospătar.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat în cursul nopții principalul bănuit de comiterea furtului, acesta fiind un bărbat de 36 de ani din Satu Mare.

Din cercetări a rezultat că cel în cauză, profitând de neatenția personalului de serviciu al localului, ar fi sustras dintr-o anexă din spatele barului, două telefoane mobile și bani. Prejudiciul de aproximativ 1.200 lei, a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Pentru verificarea modului în care au acționat polițiștii, șeful inspectoratului a dispus efectuarea unei anchete interne.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 31, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.