Scandal spontan între doi bărbaţi la Odoreu, urmat de distrugerea unui autoturism

autoÎn seara zilei de 30.10.2016, polițiștii Secției Rurale Satu Mare au fost sesizați de către un bărbat 28 de ani din Odoreu cu privire la faptul că i-a fost distrus autoturismul.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 31 ani, din Odoreu,  pe fondul unui scandal spontan, i-a distrus persoanei reclamante autoturismul parcat în fața locuinței, cu un obiect metalic. Prejudiciul total cauzat, în valoare de 3.500 lei, constă în distrugerea parbrizului și a unor elemente de caroserie ale autoturismului.

În cursul cercetărilor pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta, cei doi consăteni s-au împăcat, iar reclamantul și-a recuperat prejudiciul în totalitate.

În acest context, față de cel care a distrus autoturismul, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale  cu o amendă în valoare de 1.000 lei, la Legea 61/1991 R.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 31, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.