O seară reuşită de sâmbătă la Teatrul Municipal Carei, alături de Florin Piersic şi Medeea Marinescu în piesa „Străini în noapte”

Sâmbătă, 29 octombrie 2016, municipiul Carei a avut onoarea de a-l primi ca oaspete pe actorul Florin Piersic, însoțit de partenera sa de scenă, actrița Medeea Marinescu. Sala a fost folosită la capacitatea ei maximă, din moment ce casa de bilete s-a declarat „învinsă” încă cu o lună înainte de seara spectacolului.

14753810_1477787095570330_3770799235086710034_oPiesa „Străini în noapte”, scrisă de Eric Assous, este prima piesă de teatru jucată de Alain Delon, în original, la 73 de ani. Chiar ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani, Alain Delon al României a demonstrat în cei opt ani de reprezentații că această piesă poate avea un succes răsunător și în limba română.

La Carei publicul a fost pur și simplu vrăjit de arta celor doi actori, seara de sâmbătă transformându-se într-o reușită totală.

Înainte de piesă, îndrăgitul Florin Piersic a ținut să le vorbească spectatorilor careieni. A făcut-o cu căldură și mult umor, devenind astfel și mai familiar tuturor. A mărturisit că se simte foarte bine la Carei, că l-a surprins în mod plăcut orașul, iar sala Teatrului Municipal îi place în mod deosebit, fiind o bijuterie, așa cum a văzut doar în Elveția de unde s-a întors foarte recent.

Totodată a făcut și o promisiune: că se va întoarce la primăvară, singur, în recital. Îl așteptăm cu drag!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 31, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.